PALINTA TÁRSULAT - A legjobb gyerekműsorok és programok. Bárhol. Bármikor.

Interaktív koncertek Ünnepekre

A hagyományos, évközi ünnepek mindengyikéhez tudunk ajánlani Palinta interaktív koncertet!

 SZÜRETMAZSOLAKIRÁLY
Vidám szüreti hangulatban fedezzük fel, miből lesz a mazsola, miket lehet szüretelni, hogyan szedjük a szőlőt és persze Mazsola meg Tádé is megjelenik a puttyonyoknál.

 HALLOWEEN: CSUDA PÓKOS / TÖK, TÖK, SÁRGA TÖK
Közkívánatra...készült Halloweenre is műsorunk,, kérhető pókos vagy "tökös" címmel is, attól függően, ki melyiket szeretné hangsúlyozni a vidám, egyáltalán nem rémisztő koncerten.

 MÁRTON NAP: LÚD LÁBA A TÁLBA
Az igényeket követve létrejött igazi gyermekközeli, vidám, népi hagyományokra épülő, Márton napi „libás” műsorunk. Novemberben kihagyhatatlan!

 MIKULÁS: VARÁZSPUTTONY I-II-III
​​Belzebubi és Krampuszi - egy "hagyományos" és egy rendhagyó (jó) krampusz ellopják a Mikulás zsákját. A közös énekléssel, játékkal sikerül a Mikulást kiengesztelni, aki személyesen is megjelenik a műsorban és természetesen ajándékot oszt.

 KARÁCSONY: KARÁCSONYI CSILLAGOK
„Az év legmeghittebb ünnepét együtt várni azokkal, akik szemében a ragyogás hasonló az égi fényhez…” Ebben segítségünkre vannak Gazdag Erzsi és Kányádi Sándor megzenésített versei és a hagyományos karácsonyi dallamok.

 FARSANG: "ITT A FARSANG, ÁLL A BÁL..."
 
Vidám maszkabáli hangulatban várjuk a tavaszt (temetjük a telet) Zelk Zoltán, Ágh István, Osvát Erzsébet költeményiből született dalokkal, közös játékkal, mozgással. A jelmezesek felvonulására is adott a lehetőség.

 MÁRCIUS 15: HAJRÁ, HUSZÁROK!  
Huszárok, csákók, mente, lovak, seregek,  kokárda - mindent tartalmaz a műsor, ami egy kisgyermek szintjén elsajátítható a 48-as ünnepkörrel kapcsolatban, március 15-re ajánljuk.

 HÚSVÉT: SÁRGARÉPÁS JÓ NAPOT!
​A népi hagyományokat is felidézve járjuk körül a nyuszik és tojásaik rejtelmeit húsvét tájékán. Mai magyar költők tréfás, kedves vers-dalai hangzanak el közös játékkal, mozgással, bábokkal.

 GYEREKNAP: I. BOHÓCORSZÁG CÍMERE  II.MIT TUDJON EGY BOHÓC?
Igazi bohócos, vidám hangulatban telik az idő Simai Mihály, Szabó Era, Müller Péter Sziámi  gyermekközpontú, mindenkit mosolyra fakasztó, tréfás megzenésített versei segítségével. Gyermeknapra, szülinapra, családos rendezvényekre egyaránt ajánljuk

 PÜNKÖSD: GYEREKNEK LENNI AZÉRT JÓ...
A család évében létrejött műsorban természetes, hogy még többet foglalkozunk a gyermekléttel, a gyerekek világával – az ő szemszögükből – igazi Palintásan

 ÁLLAMALAPÍTÁS - AUG.20: HUNGARI MUKI KALANDJAI - Díjnyertes műsor!
A magyar nemzeti értékek, Hungarikumok bemutatása sok zenével, játékkal, az ovisok és kisiskolások számára is érthető, közelhozó módon. Nem lehet elég korán kezdeni gyönyörű örökségeink megismerését!