PALINTA TÁRSULAT - A legjobb gyerekműsorok és programok. Bárhol. Bármikor.

Interaktív koncertek - Tematikus műsorok

Bármilyen tematikájú rendezvényhez tudunk ajánlani Palinta interaktív koncertet!

 MI A JELED?
Egy óvodás számára az autó, virág, napocska, hóember, halacska vagy pöttyös labda mindenképpen többet jelent önmagánál, mint ahogy a süni, méhecske vagy lepke is.
Müller Péter Sziámi versei, Veres Andi zenéje és Igor Lazin rajzai tökéletes élményt nyújtanak a mostani és az egykori óvodások számára is. Müller Péter Sziámival és dedikálással együtt is rendelhető a műsor.

 FECSKENÓTA
2010. a fecske éve volt. Ennek kapcsán gyűjtöttük össze madaras dalainkat, verseinket egy "fészekbe", a gyerekek legnagyobb örömére.

 NYIT A HETI VÁSÁR
Vajon tudja-e a mai gyerek, hogy milyen egy igazi vásár? Mi történik a piacon? A hagyományos vásári tárgyakat is megismerhetik a 21. század gyermekei sok-sok élménnyel tarsolyukban.

 ZENE-BONA, SZANA-SZÉT
​​A gyermekszoba titkai: állatok, varázslatos tárgyak, bűvös dolgok bújnak meg a sarkokban. Kiss Benedek, Babay Bernadette és mások vidám, gyermekközpontú megzenésített verseire épül a műsor.

 SZAPPANBUBORÉK
Sokat dolgoztunk együtt Nagy Bandó Andrással, egyik kedvenc "mentorunk". Természetes, hogy az ő megzenésített verseiből is összeállítottunk egy külön műsort. Plusz különlegesség: a címadó dalnak nemcsak a szövegét, hanem a dallam egy részét is maga Bandó szerezte!

 CSILLAGCSODÁK
Az égbolt csodáira mindenki kíváncsi. Óvodások és kisiskolások által is könnyen érthető, „csillogós, villogós”, új Palinta műsor, amelyben a csillagokról, bolygókról, a Napról és Holdról szólnak a dalok.

 OLVASGASS MESÉKET!
Nagy Bandó András soraival biztatjuk a gyerekeket és persze szüleiket is arra, hogy nem lehet elég korán kezdeni. A műsor természetesen óvodás és iskolás „változatban” is kérhető.

 VITÉZ VOLTAM, VAGYOK IS!
Vitézek, várak, lovagok, törökök, magyarok szerepelnek a reneszánsz kort idézve. Simai Mihály, Mentovics Éva és mások megzenésített verseinek segítségével kalauzoljuk el a gyerekeket a lovagkorba, Mátyás udvarába vagy éppen a Gyulai várba.

 GOMBÓCOK
Kinek mi a kedvenc eledele? Van, amit mindenki szeret? Esetleg pont a gombóc? Vagy van olyan ovis, iskolás (netán), aki nem is szeret enni? Csináljunk hát kedvet hozzá együtt. Nyam-nyam!

 MACKÓNAP
Egyre több helyen tartanak Mackónapot. Februárban, de valójában az év bármely napján együtt örülhetünk klasszikus barátunknak, a Macinak és ismerhetjük meg a műsor által a mackófajtákat is.

 KICSI, NAGY, KÖZÉPSŐ
A vers csak vers, vagy zene is? Hányféleképpen lehet a verseket befogadni: hallgatni, olvasni, eljátszani, belezörögni vagy elmozogni?
Választ kapunk Tóth Krisztinától és Müller Péter Sziámitól, sőt a felnőtt- és gyerekközönség is aktív részese lesz ennek a műsornak, melyen a versek megzenésített változatai is megszólalnak Veres Andi közreműködésével.​